Retourneren

Retournering bij verkeerde levering of beschadiging

Indien producten verkeerd of beschadigd geleverd zijn, dan kunt u deze door middel van een retour verzoek melden via onze klantenservice. U dient dit binnen 2 dagen te melden per email aan webshop@misterkools.nl of telefonisch via het nummer 0478-569750.

Na goedkeuring ontvangt  u een retour-nummer en een instructie over de wijze van  retournering. Dit retour-nummer is 10 dagen geldig en vervalt na dit tijdsbestek. De verzendkosten bij retournering van beschadigde of verkeerd geleverde producten worden binnen 5 werk vergoed. Het bedrag wordt naar uw rekening overgeboekt.

Retournering bij verkeerde bestelling
U kunt de retournering van verkeerd bestelde producten melden via onze klantenservice. U kunt dit melden via webshop@misterkools.nl of telefonisch via het nummer 0478- 569750. U krijgt dan een retour-nummer en instructie over de wijze van retournering. Dit nummer is 10 dagen geldig en vervalt na dit tijdsbestek. De verzendkosten bij retournering van verkeerd bestelde producten worden niet vergoed.

Algemene eisen en voorwaarden bij retourneringen

-        U dient binnen 2 dagen na ontvangst een retourzending te melden.

-        De retourartikelen dienen goed verpakt, ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven in originele verpakking te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze.

-        De bestelling dient binnen 10 werkdagen na het toekennen van het retour-nummer te worden geretourneerd.

-        Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Om problemen te voorkomen adviseren wij u de retourzending aangetekend en voldoende gefrankeerd te versturen.

-        Zendingen zonder retour-nummer en/of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd!

Indien de goederen per post worden teruggestuurd dient u ervoor te zorgen dat het pakket voldoende gefrankeerd is. De portokosten zullen niet worden vergoed. Mister KOOL’s houdt het recht om slechts een deel van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.

In verband met de administratieve afhandeling zal het te crediteren bedrag zo snel mogelijk, maar in elke geval binnen 5 werkdagen worden terug geboekt. Voor het terugzenden van de goederen zie ook onze bovenstaande retourprocedure.

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen